Bemutatkozás


Örömmel és szeretettel köszöntelek az oldalon!

Szalai-Nagy Ildikó vagyok

Okleveles pszichológus | Mediátor | Coach 
Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista | OH-kártya® instruktor 

Hosszú, tapasztalatokkal teli utat jártam be kapcsolataimon keresztül önmagamban, mire a segítő hivatás mellett elköteleződtem.

Korábban sok évet töltöttem el multinacionális környezetben, megfordultam különféle csoportokban, kurzusokon. Emberek vettek körül munkámban és a magánéletemben egyaránt. Kapcsolódtam, és közben figyeltem önmagam, szemléltem a környezetemben másokat. Érdekelt a személyiség alakulása, a viselkedés miértje és a lelki működés. A tapasztalatok megértése okán érdeklődéssel fordultam szakirodalom felé, és ismereteim elmélyítése céljából kezdtem meg tanulmányaimat a különböző önismereti és módszerspecifikus képzések mellett a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán.

Saját, megélt tapasztalataim megerősítik hitvallásomat, miszerint megfelelő önismerettel erős kézben tudjuk tartani életünk és kapcsolataink alakulását.

Tapasztalataim, elméleti tudásom és gyakorlati ismereteim alapján célom, hogy segítsem a hozzám fordulókat önmaguk megerősítésében. Munkám során gondos odafigyeléssel, lelkiismeretesen támogatom és segítem ügyfeleimet a harmonikus kapcsolódásra önmagukon keresztül, a megélt kapcsolataikban.

Hiszem, hogy az önmagunkban megélt harmónia a kiegyensúlyozott élet alapja, amely kiterjed kapcsolatainkra, majd visszahat saját önértékelésünkön és önbizalmunkon keresztül életünk minden területére.


Tanulmányok | Képzések:

  • Szegedi Tudományegyetem, Pszichológia MA - okleveles pszichológus 
  • Szegedi Tudományegyetem, Pszichológia BA - viselkedéselemző
  • OH Cards Institute Magyarországi képviselet - OH-kártya® Instruktor
  • Lemma Coaching - életvezetési tanácsadó, coach
  • Umathum Mediátor Akadémia - mediátor
  • Grief Recovery Institute 
    Gyógyulás a Gyászból Magyar Központ - Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista

Rólam mondták

Orsi 

(gyászfeldolgozás)

"Valóban felszabadító élményt adott egy-egy alkalom."

Gergő

(életvezetési tanácsadás)

"Egyszerűen jó volt a beszélgetés, szárnyakat adott és az életemben máris érzem ennek az áldását! Nem tudom mit csinált, de csodát tett! Ajánlom mindenkinek!"

F.Á.

(életvezetési tanácsadás)

"Kicsit tartottam tőle, hogy teljesen ismeretlenül mennyire tudunk majd együttműködni, de rögtön nyitott felém azzal, hogy kellemes légkört teremtett és ezt a teljes beszélgetésünk alatt fent is tartotta. Ezzel segített nekem megnyílni és tudott olyan utat mutatni, amivel közelebb kerülhettem a problémám megoldásához."

Áron és Lilla

(konfliktuskezelés)

"Ildikó rögtön az elején ránk tudott hangolódni és tapintatos, de nagyon is tudatos figyelemmel kísérte a kommunikációnkat. Gyorsan rálátott a feszültségünk  forrására és ügyesen világította meg számunkra is a sérelmeink valódi okát. Hálásak vagyunk ezért, mert általa sikerült átértékelnünk a kapcsolatunkat és egy új, boldogabb szintre emelni azt."

Ági

(életvezetési tanácsadás)

"Gyorsan rám tudott hangolódni. A találó kérdései valóban  elgondolkodtattak. Amikor eljöttem, sokkal pozitívabb voltam, jó hatással volt rám a beszélgetés. Sikerült jobban kézzel foghatóbbá tennie, elérhetőnek érezni a vágyott célomat."

Hajni

(gyászfeldolgozás)

"Döcögve kezdődött... tartottam a módszertől, a folyamattól, az egésztől - s talán leginkább önmagamtól. Féltem és tele  voltam szorongással és kétellyel. Bátran állítom, hogy nem hittem benne. Belátom, tévedtem! Csodálatos, ahogyan a folyamat fel van építve. Ahogyan alkalomról-alkalomra átszakadt bennem egy gát... és a végén a katarzis! Szédítő élmény! Igazi felszabadulás! És egy életre szól!"