Pszichológiai tanácsadás

a válasz Benned van... egy jó kérdés segít megtalálni!

Életünk során számos dilemma, bizonytalanság jelenhet meg. Kerülhetünk kilátástalannak tűnő helyzetekbe, lehetnek céltalan életszakaszaink. Érezhetünk áthidalhatatlan szakadékot álmaink és a megélt valóság között, ébredhet bennünk csalódottság a lehetetlennek tűnő szélmalomharc okán. 

Semmi nincsen veszve, a lehetőség mindenki számára adott! Ennek kapcsán én

abban tudok segíteni, hogy az legyél, akivé lenni vágysz...

 • ha elégedetlen vagy azzal, amit magadban, magad körül tapasztalsz, abban tudlak támogatni, hogy önismereted fejlesztésével és megerősítésével életminőséged és személyes kapcsolataid terén érezhető, pozitív változást érj el.

abban tudok segíteni, hogy megtaláld a helyed...

 • ha úgy érzed, valami megakadt az életedben és nem találod az utad, abban tudlak támogatni, hogy meg tudd fogalmazni a céljaidat és el is tudd érni azokat.

abban tudok segíteni, hogy tudj dönteni...

 • ha dilemma van benned valamely döntésedet, vagy élethelyzetedet illetően, abban tudlak támogatni, hogy rálátást találj a lehetőségeidre, és megtaláld azt, ami közelebb visz a megoldáshoz.

Az együttműködés során elengedhetetlen

 • a bizalom és őszinteség
 • a teljes titoktartás

 • aktív részvétel és cselekvés

Keretek és díjak

Az első személyes találkozón van lehetőségünk megismerni egymást, feltérképezni a hozott témát és megfogalmazni az együttműködésünk lehetséges célját. 
Az első alkalom nagyjából 50-60 perc időtartam, és amennyiben a hozott kérdés és várakozás kapcsán egy találkozás során megszületik a válasz és folytatásra nincs igény, úgy az alkalom alapdíja 14000 forint.

Amennyiben az együttműködést szeretné elmélyíteni, úgy az első találkozás díja 26000 forint*, amely a következő alkalom díját is magában foglalja. Az ülések gyakorisága az ügyfél és a téma igénye alapján, heti, kétheti, vagy havi rendszerességgel történik. A további alkalmak díja 12000 forint.

Lehetőség van csomagra szerződni, amely az első alkalom alapdíját követően az alábbi kedvezményeket jelenti:

 • 3 alkalmas csomag (3x 50 perc) 

  előre, egy összegben történő fizetés esetén 36000 forint*

 • 5 alkalmas csomag (5x 50 perc) 

  előre, egy összegben történő fizetés esetén 59000 forint

Az egyeztetett időpontok a találkozót megelőző 36 órán belül mondhatók le írásban, vagy telefonon. A le nem mondott, vagy 36 órán belül lemondott alkalom megtartott ülésnek minősül és ennek megfelelően fizetési kötelezettséggel is jár, amely az előre fizetett alkalmak díjából fedezhető.